2013. augusztus 1.

Mini padlizsán pizzák



Hozzávalók: 2 padlizsán, 4 paradicsom, 15 dkg császárszalonna, 12 dkg mozzarella, 5 dkg sajt, 3 evőkanál olívaolaj, só, bors, bazsalikomlevél

Elkészítése: A padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük és 1 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk.  A paradicsomot megmossuk és a császárszalonnával együtt kis kockára vágjuk, a mozzarellát apró darabokra tépkedjük és az egészet lazán összekavarjuk. A padlizsánokról leitatjuk a vizet, megszórjuk frissen őrölt borssal és egy sütőpapírral ellátott tepsibe, egymás mellé rakjuk, majd meglocsoljuk olívaolajjal. Az összevágott masszából mindegyikre teszünk egy-egy evőkanállal, ráreszeljük a sajtot és megszórjuk az apróra tépkedett bazsalikomlevéllel. Előmelegített sütőben, 30 perc alatt ropogósra sütjük.


1 megjegyzés:

María írta...

Nagyon finom lehetett!! Kipróbálandó :)!!

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...