2018. február 26.

Sörös-paradicsomos sült kolbász - Cârnați prăjiți cu roșii și bere



Hozzávalók 4 személyre: 4 szál kolbász, 25 dkg koktélparadicsom, 1 fej fokhagyma, 2 dl sör, 1 evőkanál zsír, rozmaring, só, bors, csilipehely.


Elkészítése: A zsírt felhevítjük a serpenyőben, beletesszük a kolbászt és nagy lángon pirítjuk, míg kérget nem kap. Ekkor megfordítjuk, másik felét is megsütjük, majd áttesszük egy hőálló tálba, mellétesszük a félbevágott paradicsomokat, a fokhagymát meg a rozmaringot és rátöltjük a sört. Forró sütőben, 15 percig sütjük.  Ropogós héjú friss kenyérrel tálaljuk. 




Cârnați prăjiți cu roșii și bere

Ingrediente:   4 fire cârnați proaspeți, 250 g roșii Cherry, 1 căpățână usturoi, 200 ml bere, 1 lingură  untură, rozmarin, sare, piper, fulgi chili.

Prepararea: Untura se încinge în tigaie, se pun cârnații și se prăjesc pe foc mare, până primesc o crustă pe exterior. Se întorc și pe partea cealaltă, se prăjesc, apoi se așază într-o tavă termorezistentă. Se  pun lângă roșiile tăiate în două, usturoiul și rozmarinul, se presară cu piper și fulgi chili și se toarnă berea. Se introduce în cutorul fierbinte pentru 15 minute.  Se servește cu pâine proaspătă.

Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...